Plads og rum til at skabe…

Lina Murel Jardorfs kunsteriske virke udleves i hendes 300 kvm store atelier på Æbleblomst Gård udenfor Allerød. Her udstilles og sælges Linas store udvalg af malerier og skulpturer – mød kunsten og Lina ved at ringe på +45 23 99 18 99.

Find også energi og inspiration på den omkringliggende grund, der rummer alt fra heste, får/lam, høns, æbleplantage til fyrreskov. Æbleblomst Gård som ligger ud til åbne marker, vil i fremtiden også favne både sansehave og en skulpturpark!

Færdiggørelsen

Der er mange faser for at lave et kunstværk fuldendt.

Her kan du se, hvordan jeg laver finish på det enkelte værk efter en tur hos støberen.

Min inspirationskilde

Min vigtigste inspirationskilde er at være i tæt kontakt med naturen, altså Moder Jords værk. At passe mine dyr og naturen på Æbleblomst Gård, gå en tur i skoven alene, sammen med mine nærmeste, ride en tur i den majestætiske skov, fylder mig med energi til at skabe. Smatidig bruger jeg en del tid på at samle blomster og løv som indgår i mange af mine værker.

Meditation og åndelighede er den ro, som giver mig nøglen til at tilsidesætte mig selv, når jeg modellerer og maler, skaber kunsten.

Når man betragter et værk, strømmer der energier som omsorg, kærlighed og ikke mindst skønhed – ud fra min kunst. Noget som ofte sætter følelserne udefinerligt i gang, og lag for lag kan man faktisk afdække mine værdier, følelser og tanker – og måske også ens egne!

Jeg håber at kunne åbne beskuerens øjne for bl.a. sanselighed og kærlighed både for sig selv og andre levende væsner, som er onkring os.